Meest gestelde vragen

Aanmelden

Het is niet erg als je niet alle gegevens bij aanmelden al helemaal goed invult, nadat je bent ingeschreven kun je dit allemaal nog aanpassen. Ook kun je na inschrijving nog leuke fotos toevoegen, dit is niet meteen nodig.

Profiel

Een volledig ingevuld profiel vergroot de kans op een leuke date enorm. Schenk hier dan ook aandacht aan, het is een korte investering voor levenslang geluk. Probeer origineel en realistisch te zijn.

Zoeken

Er zijn talloze zoekmogelijkheden, en een hele belangrijke is locatie. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen vaak een date in de buurt zoeken, ze willen er niet te ver voor rijden. Vul dus in ieder geval je provincie in.

Fotos

Profielen met leuke fotos hebben gemiddeld 5x meer kans op een leuke date. Zoek dus een paar leuke fotos van jezelf en gebruik de mooiste als profielfoto. Je kunt natuurlijk zelf weten of je wel of niet herkenbaar in beeld wilt. De profielfoto komt in beeld in het profielen overzicht.

Daarnaast kun je nog meer fotos uploaden. Deze zijn prive en worden alleen getoond aan iemand als jij daar toestemming voor geeft. Hier kun je dus meer persoonlijke of zelfs ondeugende fotos kwijt.
De fotos moeten van jezelf zijn, kleiner dan 2MB en in GIF, JPG of PNG formaat.

Wees voorzichtig

Geef in het begin van een gesprek geen vertrouwelijke of prive gegevens aan andere gebruikers.

Zoeken

Er zijn talloze zoekmogelijkheden, en een hele belangrijke is locatie. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen vaak een date in de buurt zoeken, ze willen er niet te ver voor rijden. Vul dus in ieder geval je provincie in.

Vraag en antwoord

Voor wie is deze website bedoeld?

Deze website is bedoeld voor personen vanaf 18 jaar die serieus op zoek zijn naar een spannende date of een relatie. Er staan op deze website mannen, vrouwen en stellen ingeschreven.

Hoeveel leden zijn aanwezig?

Op dit moment zijn er ongeveer meer dan 850 mensen actief op deze website. Aangezien steeds meer mensen ons weten te vinden wordt dit aantal snel meer.

Zijn mij gegevens veilig?

Je gegevens blijven alleen bij ons en worden niet verstrekt aan derden. chatengine.nl spant zich maximaal in om je gegevens te beschermen tegen hacken.

Kan ik een nieuw wachtwoord krijgen?

Als je je wachtwoord bent vergeten kun je op de link wachtwoord vergeten klikken. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld en we sturen je een link toe waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Kan ik alle profielen bekijken?

Het is 100% gratis om na aanmelding alle profielen te bekijken.


Hoe werkt opwaarderen:

Als u nog geen account heeft gaat u deze eerst aanmaken door op aanmelden te klikken.
Als u eenmaal een account gemaakt heeft dan klikt in het vervolg op Inloggen.
Bij aanmelden krijgt u 2 gratis berichten en als deze op zijn kunt u uw tegoed opwaarderen en dat doet u door te klikken op Tegoed opwaarderen.
Dan kiest u de manier waarop u wilt betalen en doet wat er staat.U dient helemaal te wachten tot het proces klaar is en dus ook het systeem vanzelf terug schakelt naar de website, als u dit onderbreekt dan worden de credits niet aan uw account toegevoegd.

Een onderbreking kan ook door een storing op uw internet of telefoonlijn zijn dus hou hier altijd rekening mee en kies anders voor een andere betaalwijze als het vaak voorkomt.
Wij verzekeren u dat op de afschriften de naam van de website niet zichtbaar staat en anders is er een andere anonieme manier en dat is in de vorm van Paysafecard.